Køkkener i topkvalitet​

Hos tømrer- og snedkermester Jesper Morild Aps i Hjørring er vi din ekspert i bl.a. køkkener i Nordjylland - herunder Hjørring, Aalborg & Vendsyssel.

Lad os stå for dit nye køkken ​

​I samarbejde med en række kvalitetsmærker og køkkenleverandører, kan vi give liv til dit gamle køkken og få det til at fremstå, så det passer til netop din familie og din livsstil.

Få ideer og rådgivning i forbindelse med din køkkenrenovering

I dag er køkkenet måske det vigtigste rum i hjemmet, når det gælder samvær med familien. Det er her vi mødes om morgenen, når vi spiser morgenmad og smører madpakker, og det er her, vi laver mad og spiser sammen om aftenen. Med andre ord tilbringer vi en stor del af de vågne timer i køkkenet, og derfor skal det selvfølgelig være et rart og funktionelt rum at opholde sig i, hvilket det hurtigt kan blive med en køkkenrenovering. Når det gælder køkkenrenovering, er der mange forskellige grunde til at gå i gang, og mange retninger, man kan gå i. Det kan for eksempel være, at dit køkken er blevet slidt efter mange års brug, og skal opdateres med nye elementer, evt. nye gulve & lofter og måske hårde hvidevarer. Der er mange muligheder. ​ Det kan også være, at køkkenet skal opdateres, så det passer til en familieforøgelse eller skal matche stilen i resten af hjemmet. I en køkkenrenovering kan vi hjælpe med alt fra ideer og rådgivning til praktisk viden om de mange muligheder på markedet.

Få et tilbud på nyt køkken ved at kontakte os

Står du overfor en renovering af dit køkken, er du altid velkommen til at kontakte os på:

Skip to content