Sommerhus renovering

​Hvis en renovering af sommerhus er på programmet, kan Jesper Morild hjælpe.​

Lad os hjælpe dig med feriehuset ​

​Ferieboligen er familiens andet hjem, og derfor er det også vigtigt, at den passer til familien og lever op til en moderne families krav. Det betyder, at det ind imellem er tid til en grundig sommerhus renovering. Renovering af sommerhus er en af vores kernekompetencer, og vi rådgiver gerne om alle aspekter af projektet.

Vi har erfaring med sommerhus renovering

Når det gælder sommerhuse har vi erfaring på en lang række områder. Vi kan lave tagarbejde, bygge til, hjælpe med udskiftning af gulve, døre og vinduer eller isolering.

Vi tager både små og store opgaver og tager også gerne opgaven som hovedentreprenør, hvis det omhandler et større projekt med renovering af sommerhus. Vi rådgiver også gerne fra første, luftige idéfase til det færdige produkt.

Kontakt os for et tilbud på renovering af sommerhus

Hvis du overvejer at renovere sommerhuset, er du meget velkommen til at kontakte os – uanset hvor langt i forløbet du er. Alt efter projektets omfang, som du skal i gang med, kan vi give input fra starten til din renovering af sommerhus.

Vi kan også rådgive om indretning og involvere en arkitekt, hvis det skulle være nødvendigt. Det samme gælder, hvis du blot skal have repareret taget efter en stormskade eller have udskiftet en dør.

Så hvis du skal have en sommerhus renovering, så kontakt os på

Skip to content