Gulve - giv din bolig et nyt udtryk med et nyt gulv​

​Nye gulve kan give din bolig et helt nyt udtryk.​

Lad os stå for dit nye gulv​ ​

​Et gulv er et af de vigtigste elementer i enhver bolig, og derfor betyder det utroligt meget for det samlede udtryk i et hjem. Hos snedker- og tømrermester, Jesper Morild ApS, kan vi både levere, installere og rådgive om alle typer gulve, og vi arbejder i hele Nordjylland – herunder Hjørring, Aalborg og Vensyssel.

​Mange års erfaring med gulve

Mange mennesker sværger til trægulve i hjemmet. Det er der mange gode grunde til. Et trægulv skaber rene linjer, ro og rummelighed og hos os har vi stor erfaring med denne type gulve. Trægulve dufter, er holdbare og det er altid muligt at finde et trægulv, der passer til dit hjem.

Vi kan levere gulve i træ fra en række førende producenter som for eksempel:

  • Garant
  • Wiking Gulve
  • Hørning
  • Moland

Trægulve kan være både moderne, rustikke eller klassiske og kun fantasien sætter grænser. Alligevel er det ikke alle gulve, der skal være i træ.​

Nogle foretrækker det rolige udtryk, som flotte klinker kan give i et køkken eller en stue, og klinker er under alle omstændigheder mere praktiske i for eksempel badeværelset.​

Der er også rum, i de fleste hjem eller sommerhuse, hvor et linoleumsgulv er mest praktisk. Hos os kan vi levere alle typer gulve i alle designs og kvaliteter.

Få mere information om vores gulve - kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om​ vores gulve, så kan du kontakte os på:
Skip to content