Isolering sænker varmeregningen​

​Du kan spare mange penge ved at opdatere din isolering.​

Spar penge på varmeregningen

Hvis sneen aldrig lægger sig på dit tag eller hvis din varmeregning er højere end naboens, kan det ofte skyldes en mangelfuld eller forældet isolering. Det kan både være manglende isolering i hulrum eller for eksempel utidssvarende vinduer, der kan aflæses på varmeregningen.

Hos snedker- og tømrermester, Jesper Morild ApS, er vi eksperter i isolering, og kan både rådgive og hjælpe med at forbedre isoleringen i dit hus og dermed få sænket varmeregningen.

Vi udfører hulrumsiolering

Isolering af hulrum med papiruld er en af de bedste måder at efterisolere et hus på. Det fungerer ved, at man blæser granulat lavet af genbrugsaviser- og papir ind i ikke-isolerede hulrum. Det kan for eksempel være lofter, etagemellemrum, skunker og lignende. Dermed opfyldes disse rum af papirgranulatet, der er kendt for sin store isoleringsevne. En investering i isolering med papiruld vil ofte være tjent hjem i løbet af 2-3 år. Et andet typisk problem, der får varmeregningen til at skyde i vejret er utætte eller dårligt isolerende vinduer. Der kan være mange penge at spare med nye vinduer og døre, hvor vi altid kan levere døre og vinduer fra landets førende producenter.

Få råd og vejledning om isolering

Vi står klar med råd og vejledning til hele processen med isolering.​​ Vi holder til i Hjørring, men rykker ud i hele Nordjylland – herunder Aalborg og Vendsyssel.​

Hvad enten du ved præcist hvad du mangler, eller du kun overvejer, om du skal opdatere din isolering, er du velkommen til at kontakte for råd og vejledning via:

Papiruldsisolering - spar penge med den rette isolering

Hos Jesper Morild ApS ved vi hvordan din varmeregning kan sænkes med papirisolering.

Snedker- og tømrervirksomheden Jesper Morild Aps i Hjørring kan mere end almindeligt tømrerarbejde. Vi kan klare alt fra reparationer til totalentreprise på dit nybyggeri.
En af vores kernekompetencer er isolering, hvor vi særligt har erfaring med brug af papirisolering.
Se evt. mere info på Nviro.dk

Reducer din varmeregning med en papiruldsisolering

Papirisolering kaldes populært papiruld, og det består kort sagt af papirgranulat fremstillet af genbrugspapir- og aviser. Dette granulat blæses ind i hulrum, på lofter og lignende, hvilket har en isolerende effekt, der hurtigt kan aflæses på varmeregningen. Samtidig har papirisolering også særligt gode lydisolerende kvaliteter. Papiruld lydisolerer op til 10 gange bedre end en almindelig isolering.

Ofte vil udgiften til papirisolering være tjent hjem efter bare 2-3 år. Papirisolering er en effektiv og priseffektiv løsning, hvis du oplever at din varmeregning er for høj.

Få mere information om papirisolering allerede i dag

Med base i Hjørring udfører vi opgaver med papirisolering i hele Nordjylland.

Se evt. artiklen fra Mestertidende om fugt og papiruldsisolering her.

Hos Jesper Morild Aps ved vi alt, der er værd at vide om papirisolering, og du er meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på:

Skip to content